Grote Stephanus Martina Quizz

Wat duurt die Corona lang! Met scouting willen we graag zoveel mogelijk bij elkaar komen. Veel gezelligheid online, daarom nu voor het hele gezin de Grote Stephanus Martina Quizz!

Nu voor de hele vereniging: De Grote Stephanus Martina Quizz op 20 februari om 19:15 uur. Speel mee vanuit huis op de bank, via je tv of laptop. Samen met papa, mama en broertje of zusje. Doe mee en speel voor leuke prijzen! Deze leuke online quizz is voor al onze leden.

Speel met ons mee

Met deze Quizz hoef jij je niet te vervelen! Zaterdag 20 februari om 19.15 uur speel jij met ons mee. Een fantastisch snel online spel. Wij presenteren de Quizz live in een video en jij kunt je antwoorden geven via je mobiel. Meld je snel aan, want we hebben een beperkt aantal plekken. Maximaal 100 teams kunnen mee doen.

Meld je aan met 1 team-naam per gezin. Na het aanmelden ontvang je een mail met alle benodigde informatie. Heb je op 20 februari nog geen mail ontvangen, neem even contact op met je begeleiding. 20 februari vindt je hier een link naar de Livestream!

Speel mee via Quizizz

Veel activiteiten die heel normaal zijn als scouting programma lijken nu onmogelijk, zoals kampvuur, koken of een dropping. Toch hebben we nu een leuke actie voor de hele vereniging. Meld je snel aan! er is een beperkt aantal plekken.

Uitleg van de Grote Quizz:

Wat houd het precies in?

Een leuke online Quizz voor het hele gezin. Lekker op de bank speel jij de vragen. Wie weet win je een leuke prijs. Doe je mee?

20 februari thuis online

Op zaterdag 20 februari is onze grote scouting Quizz, het leuke online spel voor iedereen van onze vereniging.  

Quiz voor iedere leeftijd

Voor iedere leeftijd zijn er uitdagende challenges. Meld je snel aan en doe mee! Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem contact op met je leiding!

Hele gezin kan mee doen!

Meld je aan als Team of met je gezin. Vul in welke groep je zit. Het wordt erg gezellig!

Challenge 1

Hebben jullie ook laatst de populaire #tetrischallenge voor bij zien komen? Mensen gaan samen met hun voorwerpen op de foto. Alles ligt netjes in rijen bij elkaar op de grond gestapeld in een groot vlak, net als bij het spelletje Tetris. Bij scouting pakken we natuurlijk een onderwerp waar we als scouts veel te maken mee hebben, zoals kamperen. Doe je mee?

Benieuwd? Kom een avond proefdraaien!

  Om een keer op proef mee te kunnen draaien kan het onderstaande formulier ingevuld worden. De groepsleider van de desbetreffende groep neemt dan contact op.

  Wanneer welke groep opkomst heeft kun je op de pagina Speltakken lezen.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon/Mobiel *

  Geboortedatum *

  Gewenste Groep *

  Opmerkingen:

  Benieuwd? Kom eens kijken!

  Benieuwd? Kom eens kijken!

  Scouting in het echt ervaren? Kom een avond mee draaien!

  You have Successfully Subscribed!