Jonge Welpen

De Jonge Welpen zijn een gemengde spelgroep met kinderen van 7 t/m 9 jaar. Op de Woensdagavond van 18.30 uur tot 19.45 uur hebben de Jonge Welpen hun opkomst.

Bij de Welpen zijn we veel buiten te vinden. Zo zijn we vaak in het bos te vinden om levend kwartet te spelen, in de wijk om puzzeltochten te doen, en zien we veel verschillende bossen tijdens droppingen. Daarnaast doen we veel andere zelfverzonnen spelletjes zowel buiten als binnen.

“Ik ben kabouter, jij bent kabouter, wij zijn allemaal kabouters!”

Wat doen de Kabouters?

Dropping

Tijdens een dropping worden de  meiden gedropt op een locatie buiten de blokhut. Hier moeten ze de weg terug zien te vinden naar onze blokhut of een andere locatie.

Twister

Ook houden we ervan om lekker te smeren en vinden we het heel leuk om Twister met verf te spelen. Nieuwe kleren aan doen is bij ons dus nooit slim!

Klimmen en klauteren

Klimmen en klauteren kunnen we ook heel goed. Avatarz is dan ook ons favoriete programma. Met het kamp zijn er hier heen geweest en dat vonden we super leuk!

Excursie

Onze leiding regelt ook wel eens excursies en zo komen we veel te weten van bijvoorbeeld de dierenambulance, brandweer of politie. Wij zijn ook al eens naar de bakker geweest waar we ons eigen taartje mochten maken.

Twister met verf

We houden ervan om lekker te smeren en vinden we het heel leuk om Twister met verf te spelen. Nieuwe kleren aan doen is bij ons dus nooit slim!

Avatarz

Klimmen en klauteren kunnen we ook heel goed. Avatarz is dan ook ons favoriete programma. Met het kamp zijn er hier heen geweest en dat vonden we super leuk!

Benieuwd? Kom een avond proefdraaien!

  Om een keer op proef mee te kunnen draaien kan het onderstaande formulier ingevuld worden. De groepsleider van de desbetreffende groep neemt dan contact op.

  Wanneer welke groep opkomst heeft kun je op de pagina Speltakken lezen.

  Naam *

  E-mail *

  Telefoon/Mobiel *

  Geboortedatum *

  Gewenste Groep *

  Opmerkingen:

  Benieuwd? Kom eens kijken!

  Benieuwd? Kom eens kijken!

  Scouting in het echt ervaren? Kom een avond mee draaien!

  You have Successfully Subscribed!